120 foredrag på to dager

120 foredrag på to dager

Innovasjon, teknologi, trender og anvendt it sto på programmet da Dataforeningen arrangerte Software 2014 i Oslo.

Det var 15 parallelle spor og fire hovedtemaer da Dataforeningen (DND) arrangerte sin årlige konferanse Software 2014 på Radisson Blu i Oslo forrige uke.

Konferansen er ett av årets høydepunkter for DND-medlemmer og datainteresserte, og har lang og god tradisjon for faglig påfyll, idémyldring og teknologidiskusjoner.

Solid program

Omlag 850 deltakere fikk med seg et omfattende program med foredragsholdere fra både private og offentlige virksomheter og alt fra metode og utvikling til teknisk gjeld ble dekket.

Blant fordragsholderne finner vi bransjekjenninger som Martin Bekkelund, direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge, Mark Burgess, grunnlegger av Cfengine og Eirik Andersen fra advokafirmaet Simonsen Vogt Wiig. Nesten 150 foredrag på to dager. Det er mye data-mat, det.

Arrangert av frivillige

Software 2014 er arrangert av en liten gruppe frivillige i Dataforeningen.

Bak selve arrangementet står hovedsaklig to personer, Johannes Brodwall og Tobias Torissen som sammen med to kontaktpersoner fra Dataforeningens servicekontor bærer arrangøransvaret.

Årets program er utviklet av en komité på bestående av 23 DND-medlemmer. Samtlige stiller frivillig for å sette sammen et solid program og en konferanse de selv har lyst til å delta på.

Selv om det er litt tidlig å forvente tilbakemeldinger fra evalueringsskjemaene, kan Cille Berglund i Datforeningens servicekontor fortelle at det har vært mange gode, muntlige tilbakemeldinger på arrangementet, noe Computerworlds journalist også bet seg merke i.

Og selv om årets Software-konferanse så vidt er avsluttet, har ildsjelene i DND allerede satt i gang planleggingen av neste års arrangement.

- Vi gleder oss allerede til neste år. Det skal bli enda bedre, og den harde kjernen som er ansvarlig for Software 2014 har begynt å tenke på format og innhold, forteller Berglund.

- Det er duket for at det skal bli enda bedre, avslutter hun.

Konferanser Og Messer