Milepæl for Channelworld

Milepæl for Channelworld

CHANNELWORLD: Onsdag gikk IT-Bransjens årlige bransjetreff av stabelen. Over 500 bransjefolk samlet seg på SAS-Hotellet i Oslo.

Channelworld er et bransjetreff for de som lever av å selge it-utstyr og tjenester. I år var det andre gang fagbladet IT-Bransjen samlet forhandlere, konsulenter, systemintegratører, produsenter og distributører til bransjetreff på SAS-Hotellet.

I dagene før arrangementet gikk det mot rekordpåmelding. Før dørene åpnet hadde over 300 forhandlere meldt seg på. Totalt var det påmeldt 420 besøkende og 180 representanter fra partnere og utstillere. På selve dagen møtte over 250 forhandlere opp, og sammen med resten av de besøkende og utstillerne, bidrog det til at godt over 500 bransjefolk var på Channelworld.

Konferanse og messe

Nytt av året var at konferansen fulgte to spor. En rettet mot smb- og retailmarkedet, og en annen rettet seg mot de i distribusjonskanalen som selger til de større bedriftskundene. Her var både foredragsholdere fra partnerne og IT-Bransjens spesielt inviterte.

Eivind Smith sparket i gang dagen med et meget morsomt og inspirerende fordrag om å tenke positivt og ta ting med godt humør. Industriveteranen Bob Snyder hadde tatt turen fra kontinentet for å snakke om fremtidens konsumentelektronikk, mens Ides Vanneuville fra Palo Alto Networks snakket om nye utfordringer for brannmuren. Tommy Ødegaard fra Microsoft snakket om å selge i tøffere tider.

På messeområdet var det samlet over 20 utstillere. Dagen ble avsluttet med utdeling av IT-Bransjens forhandlerpriser og underholdning fra Harald Eia og Bård Tufte Johansen.

De nominerte til forhandlerprisen var Binders-kjeden, Solør EDB og Yaha, mens Østereng & Benestad, Intelecom og Økonomibistand Global var nominerte som årets businesspartnere.

Sist men ikke minst kjempet Lars Yngvar Tømmerholt i Skill Østfold, Ragnar Andre Frøland i Norsk Data Senter og Øyvind Sørby i Euronics/Slevik Elektriske om å bli Årets selger.

LES OGSÅ: Bransjens beste selgere

BILDESERIE: Samlet bransjen i Oslo