Rekordmange på forhandlertreff

Rekordmange på forhandlertreff

I morgen går bransjesamlingen Channelworld 2009 av stabelen. Så langt har 300 forhandlere meldt seg på.

Channelworld er et bransjetreff for de som lever av å selge it-utstyr og tjenester. Fagbladet It-bransjen, som i likhet med Computerworld eies av IDG, står bak arrangementet og i morgen den 22. april samles forhandlere, konsulenter, systemintegratører, produsenter og distributører på SAS-hotellet.

I dagene før arrangementet åpner dørene har det gått mot rekordpåmelding. Før arrangementet går av stabelen har 300 forhandlere meldt seg på, og ytterligere 100 besøkende har booket plass. Sammen med 180 representanter fra partnere og utstillere vil nærmere 600 bransjefolk samles i hotellet på Holbergs plass.

Kårer de beste selgerne

Nytt av året er at konferansene vil følge to spor. En rettet mot smb- og retailmarkedet og en annen rettet mot de større bedriftskundene. Her er både foredragsholdere fra partnerne og It-bransjens spesielt inviterte.

Blant annet vil Bob Snyder komme for å snakke om fremtidens konsumentelektronikk, mens Ides Vanneuville fra Palo Alto Networks skal snakke om nye utfordringer fra brannmuren. Tommy Ødegaard fra Microsoft vil snakke om å selge i tøffere tider, mens Eivind Smith skal gi dagen en inspirerende start.

På messeområdet vil det være samlet over 20 utstillere. Dagen avsluttes med utdeling av IT-Bransjens forhandlerpriser. Disse vil gå til Årets forhandler, Årets businesspartner og Årets selger.

De nominerte til forhandlerprisen er Binders-kjeden, Solør EDB og Yaha, mens Østereng & Benestad, Intelecom og Økonomibistand Global alle er nominerte som Årets businesspartner.

Sist men ikke minst kjemper Lars Yngvar Tømmerholt i Skill Østfold, Ragnar Andre Frøland i Norsk Data Senter og Øyvind Sørby i Euronics/Slevik Elektriske om å bli Årets selger.