Konsulenter fra Bergen til Oslo

Konsulenter fra Bergen til Oslo

Webstep har vokst i et tøft konsulentmarkedet. Nå åpner selskapet virksomhet i Oslo.
Webstep ble etablert i Bergen i april 2000. Siden den gang har selskapet vokst fra fire ansatte og en omsetning på åtte millioner kroner, til 32 ansatte og en omsetning på 30 millioner kroner. Selskapet har - i motsetning til svært mange andre konsulentselskaper - tjent penger hele veien. Resultatet for 2003 endte på rundt tre millioner kroner.

Nå ønsker Wepstep å ta med seg suksessen til Oslo. I løpet av 2004 er målet å få på plass 12 til 13 konsulenter. Leder for det nye Oslo-kontoret blir Kjetil Eriksen, som kommer fra stillingen som salgsdirektør hos Norske Systemarkitekter.

Gerhard Furnes, partner i Webstep, har tro på at selskapet kan vokse videre i Oslo.

-- Vi har veldig tro på forretningsmodellen vår. Troverdighet er svært viktig. Derfor satser vi på seniorkonsulenter. Det har vært fundamenter for vår gode utvikling i Bergensområdet, sier han.

Webstep har fra oppstarten hatt kunder i Oslo, men Furnes mener lokal tilhørighet er kritisk for å vokse videre i nye markeder. Selskapet har så langt tilsatt to konsulenter til Oslo-kontoret.

Webstep tilbyr tjenester innen systemutvikling og systemintegrasjon. J2EE og Oracle er viktige teknologistikkord, slår Furnes fast.

-- Målsetningen er å bli en aktør i Oslo som kunder og partnere oppfatter som like solid som vi i dag gjør i Bergen.