140-millioners driftsavtale til Ergogroup

140-millioners driftsavtale til Ergogroup

Ergogroup skal drifte it-systemene til serviceselskapet ISS de neste fem årene.

ISS har valgt å inngå avtale med Ergogroup om driften av selskapets it-systemer. Avtalen går over fem år, og har en verdi på 140 millioner kroner.

- For oss er det vesentlig å finne en leverandør som tilbyr kostnadseffektiv og stabil drift av våre it-systemer. Samtidig er det viktig for oss å ha en langsiktig samarbeidspartner på it som kan bidra proaktivt til å utvikle de tjenestene vi tilbyr våre kunder, sier Bjørn Nilsen, konsernsjef i ISS Facility Services AS i en pressemelding.

Avtalen omfatter driften av ISS sine it-systemer, inkludert virksomhetskritiske lønns-, drifts- og økonomisystemer. Ergogroup tar et totalansvar for driften som inkluderer single-point-of-contact, koordinering av underleverandører, alle basistjenester, brukerstøtte og døgnkontinuerlig vakttelefon.

LES OGSÅ: Vil ikke ha smågründere

ISS er et verdensomspennende serviceselskap som omsetter for 60 milliarder kroner i året, og leverer tjenester innen renhold, catering, eiendom og kontorstøtte i Norge. Selskapet har en distribuert organisasjonsstruktur, noe som innebærer at det er over 200 kontorer som skal driftes av Ergogroup. Strukturen passer med Ergogroup sine regionale nettverk av it-medarbeidere, og selskapets it-spesialister kan nå praktisk talt alle ISS-kontorer i løpet av to timer, heter det i pressemeldingen.

- Denne avtalen er viktig for oss, både i kraft av sin størrelse og fordi den bidrar til å tydeliggjøre verdien av vår lokale tilstedeværelse på nærmere 40 lokasjoner i Norge. Avtalen med ISS har også en annen spennende dimensjon ved at vi kan samarbeide om å utvikle nye, it-baserte tjenester til beste for ISS sine kunder, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i Ergogroup.

Kontrakter Og Avtaler