Atea leverer i Hamar

Atea leverer i Hamar

Skal levere infrastruktur til Norsk Tipping.

Atea har inngått parallelle rammeavtaler med Norsk Tipping for leveranse av infrastruktur, som dekker alt av programvare- og maskinvareprodukter. Avtalene har i første omgang en varighet på 3 år og en anslått verdi på 25 millioner kroner.

Atea har i liten grad hatt leveranser til Norsk Tipping de siste årene, og leverandøren ser de nye avtalene som en ekstra hyggelig tillit å få.

- Norsk Tipping er 100 prosent avhengig av sine it-løsninger og valg av leverandører er derfor svært avgjørende. Vi har gjort grundige vurderinger av Atea og det faktum at de har etablert seg i regionen har vært særdeles interessant. Vi ser frem til å utvikle samarbeidet med Atea de neste årene, sier en representant for Norsk Tipping i en pressemelding.

Tom Theodorsen, avdelingsleder for Atea på Hamar, sier at det at Norsk Tipping valgte Atea så kort tid etter etableringen av Hamar-kontoret er en av regionens viktigste milepæler.

- Etter etableringen i Hedmark og Oppland med kontor på Briskeby Stadion, har utviklingen gått raskere enn vi hadde turt å håpe på, og vi ser frem til den videre utviklingen, sier han.

LES OGSÅ: Atea åpner i Hamar