Avinor går for mer IFS

Avinor går for mer IFS

Vil bruke IFS-systemer for kvalitetsrapportering.

Avinor har inngått en avtale med IFS om løsninger for helse, miljø og sikkerhet, samt kvalitetssikring og risikohåndtering. Målet for Avinor er å effektivisere all rapportering innenfor disse områdene, heter det i en pressemelding.

Fra før har flyplassdriftselskapet IFS Applications 8, som IFS nå skal utvide etter at de trakk det lengste strådet i anbudsrunden.

Løsningen kommer til å settes i drift for 3900 brukere ved 46 flyplasser, kontrollsentraler, kontrolltårn og tekniske enheter over hele Norge, skriver IFS i pressemeldingen.

– Vi valgte IFS fordi vi ville ha et helhetlig og brukervennlig system som kunne håndtere kvalitetsavvik, lage statistikk, levere elektronisk rapportering til myndighetene – og gjøre enda bedre risikovurdering. Dette vil gi oss et langt bedre verktøy for og fatte gode beslutninger og løfter vårt sikkerhetsarbeid, sier Dag Falk-Petersen, konsernsjef i Avinor, ifølge pressemeldingen.

Implementeringen starter umiddelbart og beregnes å være ferdig i juni 2014.

IFS-løsningen vil leveres med et grensesnitt for Microsoft SharePoint og mobile enheter utviklet av IFS' teknologipartner Din ERP.