Barex er ny Nordicid-distributør

Barex er ny Nordicid-distributør

Letingen etter lokal samarbeidspartner er over.

Nordicid er leverer RFID til forskjellige bransjer, og har blant annet vært sterkt engasjert i utviklingen av RFID for tekstil, hvor de har flere spesialiserte produkter og løsninger. Selskapet har også produkter for supermarked, grossister, logistikk, enhetsmerking og sporing.

Nordicid har lenge ønsket seg en sterk lokal samarbeidspartner med lokal tilhørighet og en sterk organisasjon med utgangspunkt i lokal kompetanse og tilgjengelighet.

Nå er ønsket oppfylt, og Nordicid har inngått samarbeidsavtale med Barex Distribution AS, distributør i AIDC segmentet, som distribuerer produkter og løsninger innen merking, datafangst og butikkdatautstyr.

Merking er normalt med termo og termotransfer skrivere, mens datafangst er strekkodelesere, håndterminaler, RFID, magnetkortlesere og skjermer med og uten pekefunksjon. Selskapet leverer også butikkdatautstyr, og har en utviklingsavdeling som lager programvare for håndterminaler, skrivere og integrasjon mot andre systemer.

Selskapet har ferdige rutiner og programvare mot ERP systemer som Visma Business, Visma Global, Visma Scenario, SAP Business One, SAP R3, Microsoft Dynamics NAV, Uni Micro.