Basefarm signerer med nøkkelkunde

Basefarm signerer med nøkkelkunde

Basefarm Group har inngått en tre år lang avtale med European Directories SA om å drifte og administrere selskapets katalogtjenester i sju land.

I slutten av juni styrket Basefarm group sin posisjon i Vest-Europa med kjøpet av Bluedome. Nå har selskapet inngått en treårig avtale med European Directories SA om drifting og administrasjon av sistnevntes katalogtjenester i syv land.

Basefarm Norge står bak

Avtalen ble fremforhandlet av Basefarm Norge.

- Dette er en viktig avtale for oss her i Basefarm. European Directories er en nøkkelkunde og vi ser frem i mot å videreutvikle vårt samarbeid, sier salgssjef for internasjonale tjenester, Odd Sevre i en pressemelding.

Datasentre i to land

Katalogtjenestene blir ifølge Basefarm benyttet av flere titalls millioner brukere og blir driftet og administrert fra Basefarms datasentre i Norge og Sverige.

- Løsningen er redundant og tilfredsstiller høye krav til oppetid og tilgjengelighet, sier Sevre.

Han utelukker ikke at flere land kan bli innlemmet i avtalen i løpet av avtaleperioden.

Kjent partner

European Directories har også samarbeidet med Basefarm Group tidligere.

- De to siste årene har Basefarm vært avgjørende for at vi kan tilby våre kunder solide webbaserte hostingtjenester. Vi er glade for at vi nå har utvidet vårt samarbeid, sier Group Operations Director, Martin McCarthy i European Directories i London.

Avtalen omfatter selskapets katalogtjenester i Sverige, Danmark, Finland, Tsjekkia, Slovakia, Polen og Nederland.