Capgemini skal drifte Entercard

Capgemini skal drifte Entercard

200 millioner kroner kan Capgemini fakturere Entercard de neste fem årene.

Ifølge en pressemelding fra Capgemini har selskapet inngått en driftsavtale med Entercard om drift av sentrale it-systemer. Den femårige avtalen har en initialverdi på 200 millioner kroner.

Capgemini Norge er et heleid datterselskap i Camgemini-gruppen, som er en leverandør av it, outsourcing og konsulenttjenester. Entercard er et nordisk selskap som utsteder kredittkort på vegne av kunder eller gjennom sin egen merkevare.

Konsolidering av sentrale systemer

Avtalen har fokus på konsolidering av sentrale systemer, og Capgemini skal levere rådgivning, applikasjonsutvikling, applikasjonsforvaltning, testing av tjenester og applikasjoner og Business Information Management.

- Entercard er i sterk vekst og vi fokuserer på å utvikle gode tilbud til våre kunder og partnere. For oss er det essensielt å ha en smidig og fleksibel it-partner som kan matche vår ambisjon om å være markedsleder i en bransje som er i kontinuerlig endring, sier Tord Topshold, operasjonssjef i Entercard.

Capgemini Norges administrerende direktør Ola Furu sier i pressemeldingen at han er glad for tilliten Entercard viser selskapet.

- Dette er en viktig avtale for oss. Vi er trygge på at vår ekspertise vil sikre et langt og fruktbart samarbeid med Entercard i årene fremover, sier Furu i pressemeldingen.

Avtalen omfatter alle Entercards lokasjoner i Norden, inkludert Norge, Sverige, Finland og Danmark. Avtalen innebærer også mye bruk av Capgeminis Rightshore-kompetansesentre i India, ifølge pressemeldingen.

Kontrakter Og Avtaler