CGI gir gass

CGI gir gass

Underskriver million-avtale om drift og videreutvikling av løsningen License2share med Epim.

Epim (Exploration and Production Information Management Association) forlenger avtale med CGI om drift og videreutvikling av it-systemet som administrerer olje- og gassaktiviteter på norsk kontinentalsokkel og internasjonalt.

Avtalen har en varighet på fire år, og har en samlet verdi på 74 millioner kroner. EPIM er styrt av operatørselskapene innen leting, produksjon og transport på norsk sokkel, og forvalter ulike it-løsninger..

CGI har License2share (L2S) til Epim siden 2009. Løsningen er et felles verktøy for har operatørselskapene, samarbeidspartnere, ingeniørselskaper og myndighetene. Løsningen har omlag daglige 7.500 brukere.

Intenajonsavtale

Avtalen mellom CGI og Epim består av tre kontrakter i tillegg til en intensjonsavtale. Det innebærer at CGI har fortsatt ansvar for drifting av L2S-løsningen for norsk sokkel ut 2017 og internasjonalt.

Selskapet skal også oppgradere portaldelen av L2S samt standardisere ulike supportavtaler for sluttbrukere.

- Vi er svært glade for at Epim har forlenget samarbeidet når det gjelder drifting av løsningen i Norge og internasjonalt. Det er også viktig for oss å få ansvaret for utviklingen en ny versjon av løsningen slik at denne kan fremstå med et moderne og enda mer brukervennlig grensesnitt, sier Svein Atle Hagaseth, ansvarlig leder for License2share i CGI i Norge.

Kontrakter Og Avtaler