D-Link med Vicon-avtale

D-Link med Vicon-avtale

D-Link allierer seg med den norske distributøren Vicon om for å sikre et bedre grep om markedet for videoovervåkning.

- Det vil hjepe D-Link å vokse, tror administrerende direktør Mats Brager i D-Link Nord-Europa.

Sammen skal D-Link og Vicon tilby markedet en produktportefølje og spisskompetanse innen videoovervåkning som de håper vil bli mer kostnadseffektivt og spesialisert enn i dag.

Raskere på markedet

- Vicon har en kundebase, samt en kunnskap og kompetanse innen IP-overvåkning, som gjør det mulig for D-Link å raskt få kamerasortimentet sitt ut på det norske markedet, sier Brager.

Han har tro på at avtalen bringe gode tider for D-Link fremover.

- Vicons kunnskap og engasjement kommer med andre ord til å hjelpe D-Links forretningsvirksomhet med å vokse, fortsetter han.

- D-Link og Vicon kompletterer hverandre i et stadig voksende marked. Mens Vicon er eksperter på overvåkning leverer D-Link produkter for både overvåkning og profesjonelle nettverk. Vicons kunnskap og kompetanse innen løsninger for videoovervåkning vil sammen med D-Links kompetanse og produkter innen nettverk derfor kunne skape gode og kostnadseffektive løsninger for markedet.

Lærer opp partnerne

Vicon kan tilby D-Links nye og eksisterende partnere opplæring i videoovervåkning og informasjon om hvilke muligheter som finnes på markedet. På denne måten vil partnerne bli mer spesialisert enn tidligere.

Vicon på sin side valgte D-Link på grunn av porteføljen av nettverksbaserte kameraløsninger og produkter som de får tilgang til.

- Dette gjør at vi kan tilby kundene komplette og gjennomprøvde løsninger, sier Tore Andersen, som er gründer og daglig leder av Vicon i pressemeldingen.

Les om: