Danseavtale til Already On

Danseavtale til Already On

Skuespiller- og dansealliansen har valgt medlemssystemet Choo fra Already On.

Already On, som utvikler programvaren Choo for medlemstjenester for organisasjoner, har inngått avtale om levering til Skuespiller- og dansealliansen (Alliansen).

Alliansen skal blant annet bruke løsningens «Min side» for ting som kommunikasjon, stipendsøknader, konkurranseinnmeldinger og innrapporteringer. De skal også bruke Choo som sitt nye personalsystem.

Alliansen ønsket seg en løsning som skulle gjøre all skriftlig kommunikasjon og saksbehandling elektronisk, for skuespillere og dansere som søker ansettelse og for allerede ansatte kunstnere og administrasjonen.

Ønskede arbeidsområder er webportal, «Min side» for søkere og ansatte kunstnere, samt behandlingssider for administrasjonen. Already On vant i konkurranse med flere andre aktører, og vant ut i fra en totalvurdering på pris, løsningsforslag og leveringskapasitet.

- Vi er stolte over å ha blitt valgt. Samtidig sier det oss noe om hvor allsidig Choo er til å løse et stort spekter avanserte oppgaver relatert til personregistre, sier Jens Christian Bang, daglig leder i Already On.

Selskapet jobber nå med å tilpasse tekniske løsninger i Choo med funksjoner Skuespiller- og danseralliansen skal ha for søkere, ansatte kunstnere og administrasjonen.

Personalsystemet blir levert i flere releaser der den første allerede kommer denne våren (2014). Leveranseteamet består av designer og prosjektkoordinator fra Norge, prosjektleder, teamleder og utviklere fra Ukraina.

Skuespiller- og danseralliansen (Alliansen) har som formål å sikre at ansatte dansere og skuespillere (kunstnere) har rettigheter og inntekter mellom eksterne oppdrag, samt legge til rette ekstern sysselsetting og kompetansebygging.

Alliansen eies av Norsk Skuespillerforbund (NSF), Norske Dansekunstnere (NoDa) og Norsk teater- og orkesterforening (NTO), og er finansiert med tilskudd fra Kulturdepartementet.

www.skuda.no