Databaseavtale til Nocom

Databaseavtale til Nocom

Nocom Software har inngått en distribusjonsavtale med Hit Software.

Nocom Software har inngått en nordisk distribusjonsavtale med amerikanske Hit Software, som leverer mellomvare for integrasjon av databaser.

Hit Software ble grunnlagt i 1994 og tilbyr programvare for integrasjon av databaser og innen datavarehus og business intelligence.

- Nå får våre kunder ytterligere et verktøy for å redusere kostnadene for drift og vedlikehold av sitt it-miljø. Vi ser at behovet for produkter som minsker it-kostnadene for våre kunder øker kraftig, hvilket gir denne type av programvare et voksende marked. Det kompletterer og styrker samtidig vår eksisterende produktportefølje på en naturlig måte, sier Martin Forslund, administrerende direktør i Nocom Software i en pressemelding.

Giacomo Lorenzin, administrerende direktør i Hit Software, sier han er glad for den økende interessen for selskapets produkter i Europa.

- Gjennom samarbeidet med en lokal partner som deler vårt syn på informasjonshåndtering, forsøker vi nå å styrke vår virksomhet i det nordiske markedet, sier han i pressemeldingen.

Nocom Software vil fremover tilby Hit Softwares produkter sammen med support, ekspertstøtte og kursvirksomhet i hele det nordiske markedet.