Datametrix sikrer samfunnssikrerne

Datametrix sikrer samfunnssikrerne

Avtale med Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap.

Datametrix har signert en kontrakt om oppgradering og utvidelse av it-sikkerhetsløsningene til Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

- Sikkerhet er et viktig forretningsområde i Datametrix. Vi merker generelt voksende etterspørsel etter dette, og det at DSB – en organisasjon som har sikkerhet som fag – velger oss, tar vi som betydelig anerkjennelse av våre løsninger og vår kunnskap og kompetanse på sikkerhet, sier administrerende direktør Svein Lerkerød i Datametrix, i en pressemelding.

Leveransen vil bestå i nye brannmurer, vpn-løsninger og generell nettverkssikkerhet. I tillegg investeres det i ulike overvåkings- og monitoringsløsninger, slik som Intrusion Detection System og logging. Utstyrsleveransen skjer nå, og i tillegg er det signert en serviceavtale på fire år.

- Vi valgte Datametrix fordi de leverte det mest attraktive tilbudet samlet sett med hensyn til økonomiske vilkår, teknisk løsning og kompetanse på nettverk og sikkerhet. De scoret gjennomgående høyt på alle kriterier vi har valgt, og vi er trygge på at vi nå får en meget god og fremtidsrettet sikkerhetsløsning, sier Bjørn-Vidar Johansson i DSB.

DSB ble opprettet 1. september 2003 og har ansvaret for samfunnssikkerheten og beredskapen i Norge. Direktoratets rolle er både å være en fagmyndighet og en pådriver, veileder og samordner i arbeidet med forebyggende samfunnssikkerhet og kriseberedskap på nasjonalt, regionalt og lokalt nivå.

Kontrakter Og Avtaler