De kristne valgte Canon

De kristne valgte Canon

Skal selge rabatterte multifunksjonsmaskiner til Kristen-Norges Innkjøpsfellesskap.

Knif Innkjøp (Kristen-Norges Innkjøpsfellesskap) har inngått avtale på multifunksjonsmaskiner med Canon. Avtalen omfatter multifunksjonsmaskiner, laserprintere, skannere, prosjektorer og programvare og er gjeldende fra 1. november 2013, ifølge en pressemelding.

Knif Innkjøp er åpen for organisasjoner, institusjoner og kirkesamfunn som står ved «Den apostoliske trosbekjennelse», og inngår avtaler på en rekke varer og tjenester for sine medlemmer. Kundedatabasen til organisasjonen er på 70 organisasjoner og kirkesamfunn med over 4 500 brukersteder, noe som gjør at avtalen har et stort potensiale, mener Canon.

- Vi velger Canon fordi det er en sterk merkevare, de er trygge og har god dekning på teknologiske løsninger samt geografisk. De har også et meget bredt produktspekter, som tilsier at vi kan utvide avtalen til mer enn bare å omfatte multifunksjonsmaskiner. Det er potensialet i samarbeidet med Canon som gjør at vi håper og tror at det går an å øke omsetningen i denne avtalen, sier Jofred Nesje, ikt-rådgiver i Knif Innkjøp.

Canon Norge er svært glade for at organisasjonen har valgt Canon som samarbeidspartner.

- Knif er en meget aktiv innkjøpsorganisasjon som nyter stor anerkjennelse i kristen-Norge, de inngår langsiktige avtaler, hvor godt samarbeid og forståelse for de etiske spillereglene Knif etterlever er viktig, sier Terje Wenner i Canon Norge.

Kontrakter Og Avtaler