Dell-avtale til 200 millioner kroner

Dell-avtale til 200 millioner kroner

Skal levere stasjonære og bærbare til Oslo kommune de neste to årene.

For noen uker siden signerte Dell en avtale om å levere servere til Oslo kommune.

Nå har Dell også vunnet leveransen av klienter de neste to årene, med opsjon på to ytterligere år.

Avtalen har en verdi på rundt 200 millioner kroner.

En av de største i Norge

Med til sammen 47.800 ansatte er Oslo kommune en av landets største organisasjoner, og svært mange av disse jobber på bærbare eller stasjonære pc-er i løpet av en arbeidsdag. Dermed er kontrakten for å levere pc-er til Oslo også en av de største i it-bransjen, skriver Dell i en pressemelding.

- Vi har hatt et godt samarbeid med Oslo kommune de siste årene, og vi er stolte over at de har valgt oss til å levere pc-er fremover. Dette er utvilsomt en svært viktig avtale for oss, og styrker vår posisjon som leverandør til kommuner i hele Norge. Når landets største kunde velger Dell, så er det en tillitserklæring av de sjeldne, og vi gleder oss til å samarbeide med kommunen de neste årene for å finne de beste løsningene, sier administrerende direktør Michael Jacobs i Dell Norge i meldingen.

Stasjonære og bærbare

Kontrakten omfatter både stasjonære og bærbare maskiner. Kommunen vil kunne velge fra en rekke forskjellige modeller til sine ansatte.

- Pc-er er et viktig arbeidsverktøy for mange av kommunens tilsatte, og således er denne avtalen viktig for Oslo kommune. I denne anbudskonkurransen leverte Dell det økonomisk mest fordelaktige tilbudet. Avtalen varer i to år, med opsjon på inntil to års forlengelse, sier Gunnar Wedde i Oslo kommune.