Din Erp og Statnett signerer

Din Erp og Statnett signerer

Ny treårig rammeavtale skal gi Statnett en inngangsport til sine oppgaver direkte i Sharepoint.

Avtalen går over tre år, med opsjon på ytterligere ett år.

Integreres med IFS

- Det vi kan si er at dette er en betydelig kontrakt for Din Erp. Ikke bare økonomisk, men også faglig og prestisjemessig, sier CTO Yngve Tronstad i Din Erp.

Statnett har en intranettløsning som baserer seg på MS Sharepoint 2010, og nå vil denne løsningen i stadig sterkere grad bli integrert med systemet Ifs Applications.

- At Statnett nå velger oss som leverandør for denne typer integrasjoner vil uten tvil hjelpe oss i tiden fremover. Det er også et tydelig signal til markedet om at vi treffer med de produktene og tjenestene vi leverer, sier Tronstad til IT-Bransjen.

Forretningsportal

Målet med rammeavtalen er at Sharepoint, i tillegg til å fungere som intranett, i løpet av avtaleperioden skal kunne bli en fullverdig forretningsportal.

- Statnett er en meget krevende kunde som stiller høye krav til sine leverandører. De har også svært dyktige medarbeidere som utfordrer oss på alle områder, sier Tronstad.

Sahil Malik

Din Erp har de siste tre årene arbeidet med å utvikle et generisk rammeverk som muliggjør online integrasjon mellom SharePoint og andre bakenforliggende systemer.

Selskapet har drevet en intens utvikling de siste tre årene, og har fått med seg eieren av det amerikanske selskapet Winsmart med på laget.

- Mye av tiden har SharePoint-legenden Sahil Malik jobbet fulltid hos oss som teknisk arkitekt for løsningen vår, forteller Tronstad.

Starter nå

Ronny Sundgot, seksjonsleder for virksomhetssystemer i Statnett, gleder seg til samarbeid og ikke minst å få løsningene på plass.

- Kompetansen og produktmulighetene som Din Erp med underleverandører tilbyr er en fullstendig match med våre behov, mener han.

Arbeidet vil starte umiddelbart og målet er at mye skal være i produksjon allerede inneværende år.