To driftsavtaler til Telecomputing

To driftsavtaler til Telecomputing

Revisjonsfirma og finansselskap betaler over 50 millioner for it-drift.

Telecomputing har inngått en langsiktig, landsdekkende it-driftsavtale med Inter Revisjon Norge, et av Norges største revisjons- og rådgivingsselskaper med 400 medarbeidere fordelt på 40 kontorer.

25 millioner

Telecomputing får ansvar for å levere it-drift og tilhørende tjenester til Inter Revisjon og deres ansatte fra Telecomputings sentraliserte, it-plattform. Ordreverdien er i utgangspunktet på rundt 25 millioner kroner.

- Telecomputings leveransemodell oppfyller våre krav til en it-løsning som gir høy sikkerhet og stor grad av fleksibilitet for våre ansatte, sier Liv Malvik, administrerende direktør i Inter Revisjon i en pressemelding.

30 millioner

Også finansinstitusjonen SG Finans har valgt Telecomputing som sin nye it-driftsleverandør. Telecomputing skal etablere og drifte en komplett og sikker it-løsning for SG Finans sine 370 ansatte fordelt på 23 kontorer i Norge, Sverige og Danmark.

Den inngåtte kontrakten er på fem år og har en initial verdi på 30 millioner kroner.

- Vi ser dette som nok en bekreftelse på at våre sentraliserte driftsløsninger oppfyller markedets krav til kostnadseffektivitet, tilgjengelighet og sikkerhet, sier Sven Tore Kaasa, administrerende direktør i Telecomputing i en pressemelding.

Kontrakter Og Avtaler