Dropper Notes, logger på skyen

Dropper Notes, logger på skyen

IBM Lotus Notes skal ut og Microsoft Office 365 skal inn på alle Hydros pc-er.

Microsoft har vunnet avtale med Hydro om leveranse av Office 365, og 12.500 brukere skal få byttet ut IBM Lotus Notes med Microsofts løsning. Dette er Microsofts nest største Office 365-avtale i Norge.

- Microsoft leverer produkter som alle kjenner til, men som også er av god kvalitet. Office 365 dekker våre ansattes praktiske behov på farten, og derfor er dette den beste løsningen for Hydro. Cloud-løsningen gir oss den fleksibiliteten som vi trenger ved at våre ansatte kan arbeide uansett hvor de befinner seg, sier it-direktør Jo De Vliegher i Hydro i en pressemelding.

Det er en komplett kontorpakke Hydros brukere vil få, inkludert alle Office-programmene, Skype, Lync, Onedrive og mer. Azure-tjenester som Active Directory Premium, Forefront Identity Management og Intune skal gjøre administrasjon av klienter enklere, om det så er på pc, brett eller mobil.

- Office 365 er et fornyingsprosjekt som passer i en bredere kontekst. Hydro har satt klare mål om å bli bedre, større og grønnere. Vi mener Office 365 blir en viktig hjørnestein for å støtte og muliggjøre strategien fra et it-perspektiv. Denne avtalen gir oss verktøy og retning mot fremtiden, avslutter De Vliegher.

Kontrakter Og Avtaler