EDB Ergo drifter Sjøfartsdirektoratet

EDB Ergo drifter Sjøfartsdirektoratet

Skal levere nettverk, ip-telefoni og it-drift for 25 millioner kroner.

EDB Ergogroup skal de kommende fire årene stå for drift og forvaltning av Sjøfartsdirektoratets it-plattform, nettverk til hovedkontoret og stasjonene samt ip-basert telefoni.

Avtalen har en verdi på 25 millioner.

- Gjennom leveransen får EDB Ergogroup et helhetsansvar, også innen klient og mobile løsninger. Her legger vi opp en fleksibel og moderne plattform vi forventer vil utvikle seg både i bruk og funksjonalitet i årene som kommer, sier konserndirektør for IT Operations i EDB Ergogroup, Thorolf Thorstensen.

Tre punkter

Tre kriterier var avgjørende for at Sjøfartsdirektoratet valgte EDB Ergogroup:

  1. Oppfyllelse av Sjøfartsdirektoratets kravspesifikasjon og leverandørens løsningsspesifikasjon
  2. Gjennomføringsplan og tilbudte ressursers kompetanse, erfaring og gjennomføringsevne
  3. Pris

- Dette er en viktig avtale for Sjøfartsdirektoratet. Vi er avhengige av stabile og sikre it-tjenester med høy ytelse hver eneste dag, sier avdelingsdirektør John Malvin Økland i Sjøfartsdirektoratet.

Mobile enheter

Stadig flere brukere forventer og benytter mobile enheter med tilgang til alle applikasjoner i sitt løpende arbeid. Dette stiller nye krav til leveransene, ifølge EDB Ergogroup.

- Våre forpliktelser til å etablere og forløpende forbedre løsningene til Sjøfartsdirektoratet gir oss anledningen til å utvikle mobile løsninger og sikre forvaltningen av disse på nye områder, Thorolf Thorstensen.

Kontrakter Og Avtaler