EDB Ergo jubler for SMB-kontrakt

EDB Ergo jubler for SMB-kontrakt

Mener Bergen Group-avtalen på 33 millioner kroner til er viktig.

EDB Ergogroup har signert en avtale med Bergen Group, med en verdi på rundt 33 millioner kroner.

It-giganten skal levere drift og forvaltning av selskapets sentrale it-løsninger. Bergen Group er et maritimt industrikonsern, som driver med offshoring og spesialskip.

Nærhet

- EDB Ergogroups tilnærming til våre utfordringer og ambisjoner, kombinert med moderne løsninger og effektive leveransekjeder, tiltrakk oss. I tillegg har det vært viktig for oss at EDB Ergogroup har fagkompetanse tilgjengelig i umiddelbar nærhet til våre verft og kontorsteder, skryter it-sjef Jan T. Skaala i Bergen Group i en pressemelding.

Bergen Group driver med offshoring og "avanserte spesialskip".

Viktig

At Skaala velger det nye, fusjonerte selskapet betyr mye for EDB Ergogroup, ifølge dem selv. Den nye it-giganten ønsker nemlig å få en stor bit av SMB-kaka.

Og ettersom Bergen Group befinner seg i dette segmentet, håper EDB Ergogroup at flere vil følge det maritime selskapets valg.

- Avtalen med Bergen Group viser at vi har konkurransedyktige driftskonsepter for SMB-markedet, noe som er et viktig satsingsområde for det fusjonerte EDB Ergogroup. Det har Bergen Group sett, og det tror jeg mange flere vil se i året som kommer, sier konsernsjef Terje Mjøs.

Kontrakter Og Avtaler