EET og Polycom utvider samarbeid

EET og Polycom utvider samarbeid

EET Europarts og Polycom utvider samarbeidet til samhandlingsløsninger og videokonferanse.

I løpet av det siste året har EET Europarts tatt seg av distribusjonen av Polycoms Lync telefonprodukter. Nå går de to aktørene sammen om å utvide samarbeidet til også å omfatte Polycoms videokonferanseprodukter og verdensomspennende service.

Distribusjonsmodell vurdert

- Vi har lenge vurdert vår distribusjonsmodell og synes vi mangler en distributør som kan tilføre kompetanse, ha et velutviklet lager, god økonomi og som kan utvikle markedet sammen med oss. Vi er overbevist om at EET er en riktig distributør og partner sett i lys av hva de har gjort med andre merkevarer innen overvåkning og AV. Dette er også produkter som spenner fra enkle- til meget komplekse løsninger. At de gjentagende ganger har vunnet kunde og distributørundersøkelser har også vært en tungtveiende faktor i vårt valg av ny distributør, sier Kim Hagen, Country manager for Polycom, ifølge en presseuttalelse.

Naturlig å videreutvikle

EETs daglig leder Bjørn Berg mener det er naturlig å videreutvikle samarbeidet etter at breddedistributøren har hatt suksess med distribusjon av Polycoms produkter.

- Vi har fra før storskjermer, oppheng, hyller, kabling og switcher, og dette gjør oss i stand til å levere totalløsninger slik at kundene får en enklere hverdag hva gjelder logistikk. Det at vi er representert i 20 land i Europa, Afrika og Russland gjør det også enkelt for globale kunder som er vanlig når man snakker Videokonferanse. Vi er allerede i full gang med å sette opp partnere og utdanning på produktene, så dette ser jeg virkelig fram til, sier Berg.

Polycoms 4000 ansatte produserer telefoner og videokonferanseløsninger av ulik type. Selskapet har rundt 7000 partnere fordelt på 132 land, og har levert løsninger til kunder som Nokia, Ericsson, Statoil og BP.

Kontrakter Og Avtaler