Elkjøp valgte Purity

Elkjøp valgte Purity

Elektronikkjeden kjøper backuptjenester fra Purity It.

Elkjøp har inngått avtale om kjøp av backuptjenester (Backup as a Service) fra Purity It. Løsningen ble valgt etter tilbud fra flere aktører, men det var BaaS som var mest spennende for elektronikkjeden.

Avtalen har en varighet på tre år, og er en replikert løsning med 150 TB skrevne data på hver av de to lokasjonene i løsningen. Verdien er ikke opplyst.

- Ved å implementere backup som tjeneste, så vil vi frigjøre ressurser i vårt driftsteam som da kan bruke tiden sin på mer verdiskapende driftsarbeid som våre ansatte og dermed også våre kunder kan nyte godt av, sier Oddbjørn Erlimo, it-gruppeleder i Elkjøp.

For Purity, som spesialiserer seg på lagring og backuptjenester, er avtalen en bekreftelse på at selskapet satser riktig med skytjenester. Det mener Kjell Rune Øyrås, salgssjef i Purity It.

- Purity er og blir en dedikert lagring- og backupspesialist, og det er her vi jobber med å spisse og styrke vår kompetanse. Våre satsinger på sky- og tjenester har bare så vidt begynt, og vi ser at det i økende grad er her etterspørselen ligger, sier Øyrås.

Kontrakter Og Avtaler