Energiavtale til Ergo

Energiavtale til Ergo

Akershus Energi har valgt Ergogroup som ny driftsleverandør de neste tre årene.

Ergogroup har inngått en driftsavtale med Akershus Energi. Avtalen er verdt ca 6 millioner kroner og går over de neste tre årene.

I henhold til avtalen vil Akershus Energis it-systemer driftes fysisk hos Ergogroup. Den omfatter basisdrift for alle selskapets it-systemer, som epost-, økonomi- og handelssystemet. Som en del av dette leverer Ergogroup også tjenester som lagring, backup, virtuelle servere og support.

- Høy tilgjengelighet til våre IT-systemer er kritisk for oss, og vi opplever at Ergogroup tilbyr oss en driftsløsning som er solid, og også fleksibel slik at den enkelt lar seg tilpasse våre behov, sier Svein Simensen, it-direktør i Akershus Energi, i en pressemelding.

- I tillegg har vi opplevd leveransekonseptet vi ble tilbudt som hensiktsmessig. Det er kort avstand til de som ivaretar systemene våre, samtidig som de har hele selskapets kompetanse i ryggen, sier han.

- Ergogroup er opptatt av å tilby tjenester som gir våre kunder tydelige gevinster, som effektivisering, økt tilgjengelighet og fleksibilitet. I denne avtalen har det vært særlig viktig for oss å presentere en løsning som gir Akershus Energi bedre kontroll med sin egen IT-hverdag, samtidig som systemenes robusthet ivaretas, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i Ergogroup.