Energisk avtale for Telecomputing

Energisk avtale for Telecomputing

Telecomputing skal it-drifte et av verdens største energiselskaper.

GDF Suez E&P Norge AS, et heleid datterselskap av energigiganten GDF Suez, har fornyet og utvidet sin it-drift avtale med Telecomputing. Avtalen innebærer at Telecomputing får ansvar for bedriftens it-drift og relaterte "IT On Demand"-tjenester basert på Telecomputings sentraliserte konsept for it-leveranse.

– Vi valgte å fornye og utvide vårt samarbeid med Telecomputing da de kunne vise til gode, standardiserte og konkurransedyktige løsninger i tråd med våre it-behov. Fleksibilitet og erfaring ble vektlagt spesielt, sier Knut-Olaf Rusten, ICT Manager i selskapet, i en pressemelding.

Den initielle treårs-avtalen har en estimert verdi på 35 millioner kroner.

Gjøa-feltet

GDF Suez er en av verdens ledende energitilbydere og aktive innenfor hele den energibaserte verdikjeden. Selskapet ble stiftet i 2008, etter fusjonen mellom Gaz de France og Suez, og har 235.000 ansatte på verdensbasis.

Som en av nykommerne på den norske kontinentalsokkelen har det heleide norske datterselskap etablert en solid lisensportefølje siden etableringen i 2001.

- Dette er en fantastisk avtale. Det innebærer en utvidelse av en eksisterende avtale. Dette selskapet er virkelig en av de store i verden på olje og gass, sier Sven Tore Kaasa, administrerende direktør i Telecomputing, til Computerworld.

Avtalen gjelder outsourcing av drift. Med den utvidede avtalen er Telecomputing en strategisk partner for energiselskapet.

– Denne avtalen synliggjør også vår lokale tilstedeværelse i Stavanger regionen, sier Kaasa.

LES OGSÅ:

Kontrakter Og Avtaler