Epocket og Wpa Mobile fusjonerer

Epocket og Wpa Mobile fusjonerer

Norske Epocket Solutions og danske Wpa Mobile aps går sammen på det skandinaviske markedet.

ePocket Solutions produserer den kjente mobile standardprogramvaren Epocket Handyman for serviceorganisasjoner. Sammen med Wpa Mobile aps blir de en av Europas ledende leverandører av mobil feltserviceløsning.

Delte ressurser

Jarl Spandow, administrerende direktør i Epocket, forteller at dette er en sak de har arbeidet lenge med.

- Det er veldig morsomt. Wpa Mobile aps er den perfekte partner for oss og innebærer at vi får større produksjon, sier han til IT-Bransjen.

Nå kan selskapene dra nytte av hverandres ressurser, de samarbeider om kryssalg, og ikke minst får selskapene gleden av å dekke et større område.

- Vi blir større og får nå dekket hele Scandinavia. Vi får flere produkter, bedre mangament-løsning, bedre service og en skybasert løsning, utdyper Spandow.

Base i Oslo

Epocket har i dag hovedkontor i Oslo. Som følge av fusjonen kan det tenkes at det vil bli flere medarbeidere.

- Nå som vi blir større og kan ta inn flere danske produkter kan det tenkes at vi må utvide, sier han.

Administrerende direktør i WPA, Per Pedersen, er glad for at fusjonen endelig er i boks.

Feltservice

- Sammen vil vi være en klar markedsleder i Skandinavia og den nye ePocket Handyman produktporteføljen vil kraftig forbedre vårt tilbud til større service og industribedrifter i Danmark, sier han en presseuttalelse.

Aksjeoppkjøp

Totalt har selskapene 2 000 kunder med mer enn 25 000 brukere i Skandinavia, Kontinental-Europa og Storbritannia og det er ventet at nye Epocket vil nå en omsetning på over 65 millioner norske kroner i løpet av året.

Fusjonen gjøres ved at Epocket Solutions kjøper nye aksjer til eksisterende eiere av Wpa Mobile, deriblant danske Via Venture Partners.

Les om: