Ergogroup med shippingavtale

Ergogroup med shippingavtale

Wilhelmsen kjøper ehandelstjenester for 40 millioner kroner.

Ergogroup skal levere ehandelstjenester til Wilhelmsen Ships Service de neste fem årene.

I forbindelse med avtalen, som er verdt 40 millioner kroner, skal Ergogroup overta Wilhelmsens eksisterende ehandelsplattform, som har vært kjent som Marine Transaction Services. Nå skal den markedsføres som Marinelink i partnerskap med Wilhelmsen til det globale shippingmarkedet.

Plattformen er spesielt tilrettelagt for maritim industri og benyttes i ulike deler av kjøpsprosessen, som ved forespørsler, ordrebehandling og fakturering. Per i dag benytter mer enn 50 rederier og 2000 leverandører plattformen.

Ergogroup skal fremover stå for markedsføring, salg, drift, support, vedlikehold og videreutvikling av plattformen. Utgangspunktet for avtalen er at Wilhelmsen Ships Service har sett at den maritime bransjen har behov for en mer generisk eHandelsløsning som gir økonomiske og operasjonelle fordeler for både rederier og deres leverandører.

- Høye volumer vil automatisk redusere kostnadene ved bruk, samtidig som det øker funksjonaliteten og effektiviteten. Vi er glad for å kunne presentere en slik løsning til markedet, og vi ser fram til den videre utviklingen av eHandel i shippingmarkedet, sier David Tandy, administrerende direktør for Wilhelmsen Ships Service.

Kontrakter Og Avtaler