Ergogroup setter farge på Norden

Ergogroup setter farge på Norden

Ergogroups svenske datterselskap, Systeam, har inngått avtale med Sveriges største fargehandel Colorama.

Avtalen innbeærer leveranse av et nytt forretningssystem til selskapets 310 butikker i Sverige og Danmark, med en helhetlig it-løsning for økonomi- og kassefunksjonen i bedriften.

Systeam vil levere konsernets egenutviklede detaljhandelskonsept til hovedkontorene i Sverige og Danmark, samt til 210 butikker i Sverige, og 100 butikker i Danmark. I konseptet inngår forretningssystemet Dynamic NAV, kassaløsningen LS Retail, SYSteams bransjespesifikke løsning Jernvare-, Bygg- og fargehandler, ExFlow fakturascanning, gjennomfakturering, E-handel og EDI, samt Hogia Lønn.

- Den store fordelen med den nye løsningen er at vi kan effektivisere og forenkle kjedens foretningsprosesser og styrke oss i konkurransen, samtidig som vi skaper en fleksibel it-plattform for fremtiden, sier Thomas Pålsson, it-sjef for Colorama, i en pressemelding.

I 2007 kommer Colorama til å omsette for drøyt 2,5 milliarder kroner i Sverige.

- Varehandel er et av Ergogroups satsningsområder, og jeg er derfor meget fornøyd med at vårt svenske datterselskap vinner en så omfattende avtale med Skandinavias største fargekjede. Med vår lokale tilstedeværelse på mer enn 90 steder i Norden er vi særlig godt posisjonert for å levere it-løsninger for varehandel til landsdekkende kjeder, noe denne avtalen også viser, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i Ergogroup.

Kontrakter Og Avtaler