Ergogroup skal drifte Konica

Ergogroup skal drifte Konica

Konica Minolta kjøper kundesystemer og setter ut it-driften til Ergogroup.

Konica Minolta i Norge har valgt Ergogroup som helhetsleverandør av drift og utvikling av selskapets it-systemer. Avtalen går over tre år og har en verdi på 6,6 millioner kroner.

Avtalen omfatter leveranse og drift av it-infrastruktur, integrasjon av både en ny erp- og crm-løsning, nettverksdrift samt en ny mobilitetsløsning med felles database.

- Ved å sette ut driften av vår komplette infrastruktur til Ergogroup, får vi på en kostnadseffektiv måte garanti for oppetid og driftsstabilitet, hos det vi oppfatter som en av markedets ledende aktører på området, sier administrerende direktør i Konica Minolta, Leif Lippestad, i en pressemelding.

Driftet internt

Konica Minolta har inntil avtalen ble inngått, driftet sine it-systemer internt.

- Vi er opptatt av å fremme våre kunders forretning gjennom å tilby det beste av ny teknologi og nye it-løsninger til våre kunder. Med en fullstendig oppgradering av alle deres it-systemer vil Konica Minolta fra starten av neste år kunne skilte med en av bransjens mest moderne it-infrastrukturer, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i Ergogroup.

Konica Minolta har rundt 200 ansatte i Norge, kontorer i 11 fylker og en omsetning på 400 millioner kroner. Selskapet tilbyr salg av kopi, utskrift, skann, faks, og programvareløsninger.

Kontrakter Og Avtaler