Erp-basert oljekontrakt til IFS

Erp-basert oljekontrakt til IFS

BW Offshore skal standardisere selskapet på IFS Applications.

BW Offshore har valgt IFS Applications som sitt nye forretningssystem. Selskapet er en stor olje- og gass-kontraktør innen FPSO(Floating Production, Storage and Offloading).

BW Offshore kjøpte Advanced Production and Loading AS (APL) i 2007, som driver utvikling, fabrikasjon og salg av teknologi for lasting og lossing av olje og gass til sjøs. APL har vært kunde av IFS siden 2004, og BW Offshore vil sikre strømlinjeformede forretningsprosesser gjennom hele konsernet ved å standardisere på IFS Applications, skriver selskapet i en pressemelding.

Risiko og kostnader

Målet er en integrert løsning som dekker alle aspekter av selskapets virksomhet og som kan bidra til å forbedre prosjektresultatene gjennom økt kontroll over de fem nøkkelfaktorer for prosjektorienterte virksomheter; risiko, kostnad, kontantstrøm, tid og ressurser. Implementeringen har allerede begynt i Brasil og neste skritt er Oslo.

Målet er å ha hele konsernet konsolidert på IFS Applications innen annet kvartal 2010.

— Vi har valgt å standardisere på IFS Applications fordi IFS har bevist at selskapet besitter bransjekompetanse for prosjektbaserte industrier – både lokalt i Norge og med over 50 kontorer globalt, sier Fritz Ekløff, BW Offshore SVP Corporate IT & Systems.

BW Offshores kunder inkluderer store nasjonale oljeselskaper som Statoil, Petrobas og Pemex i tillegg til kontraktører som Aker Solutions, PGS og Teekay.

Kontrakter Og Avtaler