Evrys nye oljeeventyr

Evrys nye oljeeventyr

Centrica Energy Norway har valgt Evry som sin nye tjenesteleverandør.

Olje- og gasselskapet Centrica Energy Norway har valgt Evry som leverandør av it-tjenester, i konkurranse med både lokale og internasjonale aktører.

De to selskapene har tidligere samarbeidet på en rekke områder i flere år, men med den nye avtalen posisjonerer Evry seg som totalleverandør på it-siden til Centrica.

Avtalen gjelder for en periode på tre år, med opsjon på forlengelse i ytterligere to år.

- Dette er en viktig kontrakt for Evry og styrker vår satsing i olje- og gassmarkedet, samtidig som vi befester vår ledende posisjon i Stavanger, sier konsernsjef Terje Mjøs i Evry.

Selskapet skal levere it-løsninger som skal bidra til å understøtte kundens vekst på den norske kontinentalsokkelen. Spekteret av tjenester som skal leveres inkluderer service desk, konsulenttjenester på nettverk i tillegg til «generelle it-tjenester».

Strategisk satsning

Økt etterspørsel etter industrispesifikke it-tjenester gjør at Evry etablerte egen avdeling, Evry Oil & Gas, tidligere i år. Avdelingen ledes av Nina Amdal Fiskaaen, og over 500 medarbeidere med bransjerettet teknologi- og forretningsforståelse er tilknyttet den nye vertikalen basert i Stavanger.

- Med basis i Stavanger-kontoret har Evry et slagkraftig team som kan understøtte de behov oljeselskapet har, sier Mjøs.

Kontrakter Og Avtaler