Fast får avtale med Microsoft

Fast får avtale med Microsoft

Midt oppe i styrebråket har søkeselskapet landet en avtale med Microsoft.

Etter et tungt år ser det ut til at Fast får ryddet i styrerommet. En avtale med Comcast sendte aksjekursen oppover. I dag melder selskapet om at Microsoft skal bruke programmet Fast ImPulse, skriver E24.

Fast ImPulse er et program som selskaper bruker for å selge varer over nettet. Ifølge hjemmesiden til Fast brukes programmet særlig for å holde oversikt med kundenes aktiviteter på nettsidene. Det kan blant annet brukes for å øke kundelojaliteten.

Fast sier ikke noe om hvor stor avtalen er. Avtalen er basert på at Microsoft betaler lisensavgifter for programvaren.

Aksjekursen i Fast steg torsdag med 11 prosent, etter at selskapet meldte om en kontrakt med den amerikanske kabelselskapet Comcast. Ifølge Aftenposten er kursstigningen ikke bare basert på de nye kontraktene, men også fordi fast-aksjonærene ser positivt på utsiktene til å komme seg ut av engelskmennene Robert Keith og Thomas Fussells grep om selskapet.

21. desember kom Orkla med krav om ekstraordinær generalforsamling, og forslag om at styreleder Thomas Fussell og styremedlem Robert Keith avsettes. Orkla vil ha tidligere Aker Kværner-sjef Inge K. Hansen som ny styreleder.

Kontrakter Og Avtaler