Fikk fire avtaler i slengen

Fikk fire avtaler i slengen

Norsk Data Senter haler inn kontrakter med SSB, Nupi, Vinmonopolet og Trondheim kommune.

It-leverandøren Norsk Data Senter har startet 2012 godt og inngått fire nye avtaler i slengen. Avtalene er tilsammen verdt rundt 40 millioner kroner, går over to år og har opsjon for ytterligere to år.

- Vi har gått inn i det nye året med høy aktivitet, bekrefter Morten Østberg, administrerende direktør i Norsk Data Senter (NDS).

Halvparten fra offentlig sektor

Rundt halvparten av selskapets omsetning kommer fra avtaler med det offentlige.

- Vi har et pris- og produktspekter som tydelig er attraktive for store offentlige kunder, sier Østberg i en pressemelding.

Når det gjelder avtalen med Statistisk Sentralbyrå (SSB) er det utskiftning av bærbare og stasjonære pc-er til de rundt 1.000 ansatte i Oslo og Kongsvinger som gjelder, inkludert tilleggsutstyr.

Avtalen med Norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI) gjelder konsulent- og rådgivningstjenester på drift og vedlikehold av Vmware.

I Trondheim har NDS fått utvidet en tidligere avtale med kommunen om levering av interaktive tavler (eng: smartboard), skjermer og prosjektorer til bruk i barne- og ungdomsskoler. Avtalen inkluderer service og kurs.

Rammeavtalen med Vinmonopolet omfatter leveranse av pc-er, servere, lagring, skrivere og annet tilleggsutstyr.

Norsk Data Senter

Norsk Data Senter (NDS) ble opprettet i 1979. Hovedkontoret ligger i Moss, og selskapet har avdelinger i Trondheim, Stavanger, Oslo og Bergen. Selskapet har totalt rundt 140 ansatte.

Kontrakter Og Avtaler