Firkløver med Statoil-avtaler

Firkløver med Statoil-avtaler

EDB, Ergogroup, Capgemini og Elan skal alle forsyne Statoil med it-tjenester.

Statoilhydro har inngått rammeavtale med Ergogroup på konsulenttjenester innenfor applikasjonsforvaltning.

-Det er en stor ære at Ergogroup blir primærleverandør av konsulenttjenester for StatoilHydro innenfor applikasjonsforvaltning, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i Ergogroup.

Det er Ergogroup i Stavanger som fra 1.juli 2009 skal levere konsulenttjenester til StatoilHydro hovedsakelig innenfor applikasjonsforvaltning.

Elan på it-bemanning

Samtidig er det klart at Elan IT Resource AS, et selskap i Manpower-gruppen, er valgt som leverandør av it-personell til Statoilhydros internasjonale organisasjon.

Elan skal fungere som Statoilhydros portal ut mot it-ressursmarkedet. Alle selskaper og underkontraktører som ikke har en egen avtale med StatoilHydro vil kunne håndteres og videreformidles av Elan.

- Vi er veldig glade for å ha fått fornyet tillit hos Statoilhydro. Selskapet har vært en stor og viktig kunde for oss i tre år, og vi har levert et betydelig antall konsulenter i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo, sier norgessjef i Elan, Gudrun Jebsen.

Også Cap og EDB med avtaler

Statoilhydro har også tildelt Capgemini en it-rammeavtale. Avtalen åpner for leveranse innenfor alle it-tjenesteområder, med foretrukket status innenfor fagområdet prosjektledelse.

"Capgemini ser tildelingen som en anerkjennelse av selskapets ekspertise innenfor prosjektledelse av forretningskritiske løsninger i olje- og gass-sektoren. Det gode samarbeidet mellom StatoilHydro og Capgemini har utviklet seg over mer enn 30 år, hvor Capgemini har bidratt med teknologi, industrikompetanse og innovasjon", heter det i en melding fra selskapet.

EDB har inngått en intensjonsavtale for leveranser av konsulenttjenester innen SAP og Industriell IT

Alle rammeavtalene med de tre it-selskapene løper over to år med opsjon på ytterligere to pluss to år.

Ingen av partene opplyser om verdien av avtalene.