Forlenger storavtale med EDB

Forlenger storavtale med EDB

Ny femårig avtale verdt 137 millioner kroner med BIS Production Partner.

BIS Production Partner har inngått en rammeavtale og leveranseavtaler med EDB som dekker seks ulike it-tjenesteområder. Kontrakten løper til utgangen av 2015 med en samlet verdi på 137 millioner kroner.

Den nye femårsavtalen inkluderer forretningsområdene Site IT-Services, Connectivity; Collaboration, SAP Applikasjon Management, Hosting og Help Desk, heter det i en pressemelding fra EDB.

Windows 7

BIS Production Partner vil også konvertere fra eksisterende Metro-plattform til EDB Skala desktopløsning for alle 900 pc-er i selskapet. I EDB Skala inngår blant annet løsninger fra Microsoft som SCCM, Windows 7, Office og standard støtte for blant annet Exchange, Sharepoint, Office Communication.

- Den nye kontrakten vil bidra til å redusere BIS Production Partners driftskostnader, bidra til å øke forretningsproduktiviteten, og vil støtte våre vekstambisjoner, sier finansdirektør Jon Helge Helgerud.

To milliarder

BIS Production Partner er et selskap i Bilfinger Berger Industrial Services AG, hadde en omsetning på to milliarder kroner i 2009 og har nå 2300 ansatte. Industriselskapet er lokalisert 17 steder i Norge og ni steder i Sverige.

- Vi er svært tilfreds med å kunne fortsette, og bygge videre på et bredt partnerskap og et nært samarbeid. Denne avtalen viser hvordan EDB kan understøtte økende behov for fleksibel og avansert it-støtte, og hjelpe kunder med å nå sine mål ved å levere et omfattende utvalg av it-tjenester, sier Lars-Erik Johannesen, direktør for offentlig sektor og industri i EDB.

Kontrakter Og Avtaler