Forsvarsbygg valgte Umoe Ikt

Forsvarsbygg valgte Umoe Ikt

Umoe Ikt skal levere it-utstyr til Forsvarsbygg for 40 millioner kroner.

Umoe Ikt har inngått en strategisk rammeavtale med Forsvarsbygg om levering av bærbare og stasjonære pc-er, skjermer, tynne klienter, dataromløsninger samt nettverk og programvare.

Avtalen er på to år med mulighet for en ytterligere forlengelse på 1+1 år, og har en estimert verdi på om lag 40 millioner kroner.

- Vi er valgt som eneste leverandør til denne rammeavtalen på bakgrunn av vår effektive og gode e-handelsløsning samt vår gode kvalitet på leveranser av produkter og tjenester. Denne betydelige avtalen som vi har inngått med Forsvarsbygg er en ytterligere bekreftelse på den gode utviklingen som vi nå opplever, sier konsernsjef Erik Villum i Umoe Ikt.

Åpner for konsulentbruk

Foruten rammeavtalen åpner også avtalen for bruk av Umoes konsulenter innenfor disse fagområdene. Forsvarsbygg har kontorer over hele landet og Umoes geografiske spredning på 23 lokasjoner i Norge har også vært viktig for valget av leverandør til denne avtalen.

- Forsvarsbygg valgte Umoe Ikt fordi selskapet hadde det beste helhetlige tilbudet samt god leveringsevne, sier it-leder Stig Syversen i Forsvarsbygg.

Kontrakter Og Avtaler