Fortel er konkurs

Fortel er konkurs

Teleselskapet Fortel er konkurs. Ventelo garanterer for videre drift.

Ventelo har inngått en avtale med konkursboet til teleselskapet Fortel om overtakelse av alle selskapets kunder, og sikrer dermed at 13.000 kunder får opprettholdt sine tjenester.

Det er Ventelo som har levert tjenestene som Fortel har videresolgt, og Ventelo har nå overtatt alle leveranseforpliktelser Fortel hadde.

- Vi har hatt en hektisk prosess med Fortels konkursbo, og da de ikke var villige til å garantere og sikre videre drift valgte vi som produsent av tjenestene å ta vårt ansvar for å sikre videreføring av både fasttelefoni, mobiltelefoni og bredbåndstjenester, sier kommunikasjons- og markedsdirektør i Ventelo, Arne Horvei.

Normal support

Overføringen til Ventelo vil ikke merkes av kundene. Alle tjenester, tilleggstjenester og priser vil i forbindelse med overføringen videreføres uendret og ingen kunder vil oppleve at signalene blir borte i overgangen, lover Ventelo.

Fortels kunder vil i dagene fremover kunne forholde seg til sitt normale supportnummer, 04004. Dette nummeret besvares nå av Ventelo.

Er du tidligere Fortel-kunde? Ventelo har opprettet en egen informasjonsside for deg.

Kontrakter Og Avtaler