Fortsetter offentlig erp-avtale

Fortsetter offentlig erp-avtale

ErgoGroup og Agresso har inngått ny partneravtale om satsingen mot digitalisering av offentlig sektor.

Selskapene har allerede mer enn 180 kommuner og 350 statlige etater som sine kunder på Agresso ERP-systemer.

Avtalen innebærer en trygghet for kundene om en fortsatt sterk satsing på offentlig sektor fra begge parter. Det finnes produkter fra begge selskaper som inngår i samarbeidet, og resultatet er en komplett ERP-løsning skreddersydd for offentlig sektor.

- Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid for å kunne tilby dagens kommuner en moderne, fleksibel løsning spesielt laget for offentlig sektor. Den kunnskapen som allerede finnes hos våre rundt 100 konsulenter om kommunal hverdag, skal ytterligere foredles og komme våre eksisterende og nye kunder til gode, sier Håvard Larsen, direktør for Offentlige løsninger i ErgoGroup.

Avtalen tegnes nå for 2+2 år, og gir fortsatt langsiktighet for begge parter som allerede har samarbeidet i over 12 år med løsninger for kommuner og offentlige etater

- ErgoGroup har bidratt til vår tilstedeværelse med Agresso-løsninger blant norske kommuner på en svært god måte gjennom mange år. Vi står foran en periode der mange kommuner skal vurdere utskifting av eldre systemer, og når disse utlysningene starter, er vi godt posisjonert med gjennomprøvde løsninger og et leveranseapparat med bred bransjeerfaring, sier Helge Strypet, administrerende direktør i Agresso AS.

Les om flere avtaler og kontrakter i Bransje

Kontrakter Og Avtaler