Gjensidige Forsikring signerer med Aditro

Gjensidige Forsikring signerer med Aditro

Aditro har inngått en tiårig outsourcing-avtale med Gjensidige Forsikring.

Gjensidige Forsikring ASA har inngått en tiårig avtale med Aditro Norge om outsourcing av Gjensidiges lønnsadministrasjon, HR- og reisesystem.

Leveransen omfatter tjenesteutsetting av 3 200 lønnsslipper samt HR- og Reisesystem i Aditros cloud-løsning.

Gjensidige ønsket en leverandør som kunne levere løsninger på lang sikt. Kontrakten som er inngått i desember 2011 går over ti år og har en verdi på over 100 millioner.

- Vi ser at etterspørselen etter outsourcing eller tjenesteutsetting av lønn vokser med tanke på den internasjonale økonomiske usikkerheten vi nå er inne i, sier administrerende direktør Roy Steinar Torheim i Aditro Norge, i en pressemelding.

Fleksibilitet og pris

Løsningen vil gi Gjensidige en mer effektiv måte å strukturere og rapportere på og gjøre det enklere å ha dialog på tvers av landegrensene. Prosjektstyring og implementering vil skje fra Norge.

Implementeringsprosjektet er allerede i gang, og produksjonen settes i gang stegvis fra mai 2012 med Gjensidige Bank i Norge, samt i Sverige og Danmark. Deretter settes den totale leveransen i gang fra oktober.

- Vi valgte Aditro som leverandør fordi de har en nordisk selvbetjeningsløsning, god konsernrapportering, fleksibel funksjonalitet, kort responstid på videreutvikling, akseptabel pris og det beste brukergrensesnittet, sier Mårten Skjøstad, leder for HR i Gjensidige Forsikring Norge.