MILEPÆL: Glenn Arnesen har fått en stor referansekunde i byggebransjen. (Foto: IFS)

MILEPÆL: Glenn Arnesen har fått en stor referansekunde i byggebransjen. (Foto: IFS)

GK Gruppen velger ERP fra IFS

ERP-løsningen IFS Applications skal støtte gruppens tekniske og administrative brukere i tre land.

Teknisk entreprenør og servicepartner GK har ifølge en pressemelding valgt IFS Applications for å integrere forretningsprosesser og øke veksten. 

GK Gruppen og datterselskap vil benytte en fullt integrert ERP-løsning for å støtte og optimalisere prosesser som service management, prosjekthåndtering, CRM, mobilitet, HR, beslutningsstøtte, forsyningskjede og økonomi.

I felten

GKs feltteknikere vil bli utstyrt for å kunne håndtere oppgaver og arbeidsordrer på mobile enheter. IFS Applications vil på sikt erstatte de fleste av GKs nåværende systemer.

– IFS Applications gir oss en fullt integrert løsning som gjør at GK kan håndtere storskala tjenesteavtaler og mindre bestillinger for eksisterende bygninger så vel som komplekse installasjonsprosjekter i nye bygninger, med effektiv koordinering på tvers av alle tekniske områder. Dette sier Øyvind Monrad-Krohn i GK Gruppen.

GK Gruppen er en av Skandinavias ledende tekniske entreprenører og servicepartnere med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, byggautomasjon, energi og kulde. Virksomheten har over 3.000 ansatte i Norge, Sverige og Danmark.

Kontrakter Og Avtaler