Helsekontrakt til Steria

Helsekontrakt til Steria

Steria vant anbudskampen om teknisk bistand for Helse Sør-Øst.

Totalt 11 leverandører kjempet om kontrakten med den statlige helseforetaksgruppen. Av disse ble tre tildelt rammeavtaler med Helse Sør-Øst. Selskapene ble vurdert ut ifra de tre kriteriene kvalitet, pris og tilgjengelighet. Steria ble vurdert som best på kvalitet, og havnet i toppsjiktet i de gjenstående kategoriene.

- Vi er nå tungt engasjert hos kunden med 11 konsulenter som jobber med omlegging til ny teknologisk plattform i Helse Sør-Øst, sier avdelingsleder Atle Rønningen i Steria i en pressemelding.

Kontrakten gir Steria rett til å levere teknisk bistand til landets største helseregion. Avtalen går over to år med mulighet for ytterligere to års forlengelse.

Ifølge Rønningen er kontrakten en av de mest prestisjetunge avtalene innenfor konsulenttjenester, og han forteller at avtalen med Helse Sør-Øst viser at Steria anses som en svært attraktiv samarbeidspartner.

- Det er en anerkjennelse at en av Norges største virksomheter, med 65 000 ansatte, velger oss. Dette viser at den faglige kompetansen vi besitter blir verdsatt. Vi har 100 toppsertifiserte konsulenter med lang erfaring fra store endringsprosjekter, sier han.