Ice.net inngår avtale med TDC

Ice.net inngår avtale med TDC

Bredbåndselskapet ice.net inngår samarbeidsavtale med TDC om områder uten tilfredsstillende fastlinje.

Ice.net inngår samarbeidsavtale med telekomoperatøren TDC om levering av bredbånd til områder i Norge uten tilfredsstillende fastlinje.

Gjennom avtalen skal TDC kjøpe trafikk fra Ice.net til bruk for sine IP-VPN kunder, typisk sett bedrifter med avdelingskontorer som er lokalisert hvor fastlinjenettet ikke er godt nok, men hvor behovet kan dekkes gjennom en mobil bredbåndslinje.

En annen del av avtalen innebærer at TDC skal kjøpe modem og utstyr fra Ice.nets hardwareportefølje for bedriftskunder.

- For TDC handler avtalen om å tilby våre kunders medarbeidere kontinuerlig bredbåndsdekning uansett hvor i landet de oppholder seg. I dag benytter vi eget fibernett og leier nett fra Telenor, men det er fremdeles deler av Norge som ikke har tilfredsstillende fastlinjedekning. Med ice.net som samarbeidspartner kan vi tette disse hullene, sier Laurent Mahieu, salgs- og produktdirektør for TDC i Norge.

TDC ønsker også å bruke Ice.nets bredbånd i perioder mellom bestilling og leveranse på steder hvor TDCs eget fibernett ennå ikke er utbygd.

- Vi bidrar til å sikre TDCs kunder et mer robust bredbåndstilbud med markedets beste geografiske dekning. Samtidig har TDC et apparat som kan tilby komplette data- og teleløsninger for store offentlige og private virksomheter. Samarbeidet med TDC gir oss derfor tilgang til en kundebase vi ellers ikke ville fått, sier Eivind Helgaker, administrerende direktør i Ice.net. 

I Norge har TDC blant annet Statens Vegvesen, Norsk Tipping, Skatteetaten og BUFetat på kundelisten, og omsatte for 26,7 milliarder kroner i Norden i 2012. 

Kontrakter Og Avtaler