If velger Atea

If velger Atea

Atea, som nå er en del av Ementor, skal levere 2000 pc-er til forsikringsselskapet If.

Atea, en del av Ementorkonsernet, skal levere pc med relaterte tjenester til forsikringsselskapet If i hele Norden. Totalt omfatter bestillingen cirka 2000 datamaskiner per år i Norge, Danmark, Finland og Sverige, med oppstart i april.

- Det var viktig for oss å finne en aktør som hadde styrke nok til å forhandle priser overfor produsentene og kunne garantere servicetjenester på et nordisk nivå. For oss innebærer dette effektive prosesser, lav pris og en logistikk som innebærer kvalitet i leveransene, sier Adam Christian Harhoff, sjef for IT Sourcing, If.

Atea skal levere cirka 2000 datamaskiner per år, inkludert et stort antall tjenester, slik som merking, individuell konfigurering via server koblet til Ifs nett og ferdig utpakkete leveranser over hele Norden. Fra sitt logistikksenter i Växjö kommer Atea til å levere nye, samt ta tilbake gamle datamaskiner på en effektiv måte for samtlige av de nordiske landene.

- Fra Ateas side er vi naturligvis både glade og stolte over å signere en avtale med If, i hard konkurranse med andre aktører. Men vi er også glade og stolte over å få levere servicetjenester på nordisk nivå, sier Lars Pettersson, Administrerende Direktør, Atea Sverige AB.

Kontrakter Og Avtaler