Infinigate skal puste liv i Blue Coat

Infinigate skal puste liv i Blue Coat

Computerlinks har hatt en en distribusjonsavtale med Blue Coat i en årrekke, men nå er avtalen terminert, og det er Infinigate som overtar.

Blue Coat har valgt Infinigate som eneste distributør av sine produkter i Norge.

Fikk tilbudet

Administrerende direktør Thomas Hagelid i Infinigate bekrefter at de nå skal distribuere it-sikkerhetsprodusentens produkter til norske forhandlere.

- Jeg kan si så mye som at Blue Coat har foretatt et bytte på distribusjonssiden, og de har valgt å signere avtalen med oss, sier han til IT-Bransjen.

Han foteller at Blue Coat sine produkter er kjent på markedet, men at det har vært litt stillestående de siste par årene.

- Nå skal Blue Coat blåse liv i produktene igjen med vår hjelp, sier han.

Event for den norske kanalen

Blue Coat er leverandører av Web Security og WAN optimaliserings-løsninger, og selskapets produkter og løsninger passer godt inn i Infinigates portefølje.

- Vi er veldig takknemlig for å få distribuere it-sikkerhetsproduktene og få mulighet til å tilby dette til den norske forhandlerkanalen, sier Hagelid.

Infinigate kommer til å presentere sine nye produkter i løpet av kort tid, og arrangere aktiviteter i forbindelse med dette.

- I november kommer vi til å ha et event for kanalen, og vise at vi vil noe med Blue Coat, sier han.

Hagelid legger samtidig vekt på at den nye avtalen ikke vil gå på bekostning av andre produkter.

- Dette er noe vi satser på i tillegg til det vi gjør i dag.

Ingen kommentar

Blue Coat sier ikke noe om distributørbyttet i pressemeldingen, men levner ingen tvil om at de er fornøyd med sin nye samarbeidspartner.

- Vi er meget fornøyde med å signere distribusjonskontrakt med Infinigate. De har vist solid vekst innen it-sikkerhet over flere år. Vi ser frem til samarbeidet, og ser frem til å videreutvikle vår forretning i Norge med våre partnere i den norske kanalen, sier EMEA Channel Sales Director, Pat Dunne.

IT-Bransjen har ikke lyktes å få en kommentar fra Computerlinks eller Blue Coat om hvorfor samarbeidet med Computerlinks er avsluttet.