Infocare overtar 51 Fujitsu-ansatte

Infocare overtar 51 Fujitsu-ansatte

Får ansvaret for support og vedlikehold til alle Fujitsus kunder i Norge.

Infocare Norge har inngått en femårig leveranseavtale med Fujitsu Norge som innebærer at Infocare overtar det utførende ansvaret for vedlikeholdstjenestene, samt leveranseapparatet til Fujitsu her til lands.

- Avtalen med Fujitsu er basert på en langsiktig strategisk samarbeidsmodell. Infocare vil tilby Fujitsu Norges kunder høy faglig kompetanse med lokal tilstedeværelse, samt en stabil leveranse som vil dekke kundenes behov, sier Arild Nybø, administrerende direktør i Infocare Norge i en pressemelding.

Overtar 51 medarbeidere

Avtalen omfatter en integrert tjenesteleveranse, som dekker både on-site- og supporttjenester, samt IMAC-tjenester (Installation, Move, Add, Change) på alle Fujitsu Norges vedlikeholdsavtaler. Infocare tar over den praktiske utførelsen av leveransen til mer enn 50 kunder med en årlig omsetning på 100 millioner norske kroner.

Infocare tar i tillegg over 51 medarbeidere fra Fujitsu Norge.

– Vi ser frem til å få en rekke gode medarbeidere over fra Fujitsu, hvor vi vil kunne tilby de mange spennende og utfordrende arbeidsoppgaver hos oss, sier Nybø.

- Bedre service

Under avtalens vilkår vil Fujitsu Norge fortsatt være kontraktseier mot kundene, men benytte seg av Infocare som utførende organisasjon. Den femårige leveranseavtalen trer i kraft i 23. juni 2011, forutsatt godkjenning av Konkurransetilsynet, og omfatter vedlikehold av it-systemer over hele landet.

– Vi er entusiastiske over å signere i dag med Infocare. Infocare driver en særdeles profesjonell felttjeneste- og logistikkleveranse til riksdekkende kunder, og i vårt valg av leverandør og samarbeidspartner er det essensielt at kundene våre mottar like god eller bedre service enn det vi klarer å levere selv. Vi ser frem til dette langsiktige partnerskapet vi nå bygger sammen med Infocare som vil igjen gi kundene våre en sterkere og enda mer pålitelig it-leveranse, sier Kjell-Erik Tenold, administrerende direktør i Fujitsu Norge.

Kontrakter Og Avtaler