Instant Office vant investeringsrådgiver

Instant Office vant investeringsrådgiver

Blir it-avdelingen til Verdane Capital Advisors i Norge, Sverige og Finland.

Verdane Capital Advisors valgt Instant Office som sin leverandør av it-tjenester i Sverige, Norge og Finland etter en omfattende budrunde med 11 leverandører.

Instant Office er nå Single Point-of-Contact for alle ikt-relaterte henvendelser, og leverer et bredt spekter av tjenester som inkluderer Microsoft Exchange, antivirus-programvare, datasenter, backup-løsning, Microsoft Lync integrert med IP-telefoni og kommunikasjonslinjer.

- De skilte seg tidlig ut med å forstå våre forretningsmessige behov, ikke bare de ikt-tekniske kravene. Nå er vi nylig gjennom en omfattende migrering fra forrige leverandør og kan bekrefte at våre høye forventninger innfris så langt, sier Joakim Hines Bredahl i Verdane Capital Advisors.

I tillegg leverer selskapet drift og brukerstøtte til selskapets medarbeidere.

Avtaleperioden med Instant Office er i første omgang på 2,5 år, og har en verdi på minimum tre millioner kroner.

- Verdane Capital Advisors sine ansatte er overalt til enhver tid. Da ønsker de løsninger som fungerer tilsvarende og ubegrenset assistanse ved behov, sier Christian O. Breivik, daglig leder i Instant Office, og fortsetter:

- Jeg vil samtidig berømme Verdane Capital Advisors for å virkelig anerkjenne at et kundeforhold dreier seg om mye mer enn hvilke tjenester til hvilken pris. Det som jo virkelig betyr noe er evnen til raskt og smidig å løse problemer som oppstår, hva selskapets grunnleggende verdier er, menneskene som jobber der, og så videre, sier Breivik.

- Kort og godt hensyntatt det undervurderte vurderingsparametret «ease of doing business». Her har Verdane Capital Advisors skilt seg meget positivt ut fra hva vi er vant med i bransjen, avslutter han.

Kontrakter Og Avtaler