Integrerer Azure i datasenter

Integrerer Azure i datasenter

Telecomputing og Microsoft utvider samarbeidet om skytjenester.

Telecomputing skal som en av ti tjenesteleverandører i Vest-Europa utvide samarbeide med Microsoft om leveranse av skytjenester basert på Microsoft Azure, ifølge en melding fra Microsoft.

Praktisk sett betyr dette at Telecomputing kan produsere sine skytjenester hvor noen tjenester produseres fra selskapets egne datasentre mens andre produseres fra Azure-plattformen.

- Gjennom å få Azure-plattformen inn i vårt produksjonsmiljø for skytjenester løser vi integrasjonsutfordringene og kan tilby kundene gode og trygge totalløsninger som forenkle brukernes it-hverdag, sier Kjell Tore Espeseth i Telecomputing.

Det nye samarbeidet skal gjøre det enklere å selge inn til og støtte skykundene, samtidig som det blir enklere å få nye skytjenester til å spille på lag med eksisterende systemer, mener Telecomputing.

- Telecomputing bygger nå både infrastruktur og kompetanse for å kunne levere nettopp dette, og blir derfor en veldig viktig partner for Microsoft og våre kunder framover, sier direktør for breddebedriftsmarked og partner i Microsoft Norge, Dagfinn Ringås.

Kontrakter Og Avtaler