Intility er HPs nye samarbeidspartner

AVTALE: Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility, er glad for å få på plass et enda tettere samarbeid med HP (Foto: Creative Commons/ Intility)

Intility er HPs nye samarbeidspartner

Blir en av HP Norges første samarbeidspartner for nytt partnerprogram.

HP har opprettet et eget partnerprogram for aktører som tilbyr datasentertjenester og driftstjenester til markedet. Dette skriver HP i en melding.

Første partner

Intility er nå en av HP Norges første samarbeidspartnere på dette området. Intility er en ferdig produsert it-plattformtjeneste som benyttes av over 500 selskaper, blant annet Ruter, BDO, DNO og Entra Eiendom. 

Intility skal ifølge HP være et alternativ til tradisjonelle driftsmodeller hvor selskaper på egenhånd eller sammen med eksterne leverandører etablerer og drifter dedikerte it-plattformer per selskap. 

Partnerprogrammet har fått navnet PartnerOne Service Provider program. Ifølge HP vil dette styrke samarbeidet om å utvikle morgendagens it-plattformtjeneste. 

Ambisjoner

-- Vår ambisjon i HP Norge er å bli verdensledende it-partner – med global kunnskap lokalt, sier administrerende direktør for HP Norge, Hans-Henrik Merckoll.

Alle selskaper på Intility plattformen skal ifølge HP ha tilgang til ubegrenset server-, nettverk og lagringskapasitet. En del av denne plattformen er nå basert på HP teknologi, blant annet lagring basert på HP 3PAR og compute på HP Blade infrastruktur. HP bidrar med dette til å levere server og lagringskapasitet til flere tusen applikasjoner på Intility sin plattform. Flere av disse med svært høye krav til ytelse og tilgjengelighet, slik som Ruters Bilettapp og Flytogets sanntidssystemer. Dette melder HP selv.

Tett samarbeid

-- Vi er veldig glade for å få på plass et enda tettere samarbeid med HP gjennom denne avtalen. HP utvikler teknologi som gjør oss i stand til å fortsette utviklingen av en it plattformtjeneste for selskaper som vil bruke it til å bli bedre. HP spiller allerede en viktig rolle i å understøtte en stadig kraftigere digitalisering av kjernevirksomhet hos selskaper på Intility plattformen, sier Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility, i meldingen.

-- Vi opplever å bruke HP sin globale kunnskap og ekspertise sammen med leveransekraft internt og via partnere, noe som er en stor fordel for våre kunder. Intility er en partner som utfyller oss godt og bidrar til å hjelpe våre kunder med it, innovasjon og omstilling, sier Merckoll.

Kontrakter Og Avtaler