Ip-telefoni til prestisjeprosjekt

Ip-telefoni til prestisjeprosjekt

Datametrix har vunnet kontraktene om å bygge ut LAN/WLAN og ip-telefoni i Aker Kværners nye hypermoderne bygg på Fornebu.

Sammen med tidligere inngåtte avtaler om leveranser av LAN/WLAN infrastruktur er samlet kontraktsvolum i størrelsesorden 25 millioner kroner inkludert konsulenttjenester.

Datametrix ble tidligere i mars kjøpt av det børsnoterte selskapet Ignis ASA, og vil bli slått sammen med Ignis’ datterselskap Smartnet.

LES OGSÅ: Tror ikke på Datametrix og Microsoft

Aker Kværners nye prestisjebygg, designet av arkitekt Niels Torp, kommer til å være et hypermoderne teknologisk bygg og romme 2200 av Aker Kværners ansatte. Bygget skal stå innflytningsklart i desember

2007. Datametrix vant først kontrakten på LAN/WLAN – en avtale signert for en måned siden – og nå også kontrakten på leveranse av ip-telefoni.

- Dette er et svært spennende prosjekt å få lov til å delta i. Det bygges mange nye næringsbygg for tiden, og det blir bare viktigere og viktigere å planlegge kommunikasjonsløsninger i en tidlig fase, allerede før bygget er ferdig. Aker Kværner har grepet fatt i dette, og det er et privilegium for oss å få være på denne prosessen og bidra med våre løsninger, sier administrerende direktør Svein Lerkerød i Datametrix i en pressemelding.

Aker Kværner satser på et svært kraftig lokalt nettverk med et stort antall tilkoblingspunkter. Samtidig bygges det et robust trådløst nett. Filosofien er at det skal være et kontorbygg som skal fremme mobilitet og fleksibilitet.

Les mer om kontrakter i Bransjen .

Kontrakter Og Avtaler